zondag 30 maart 2008

Ik hang

Ik zag het meteen toen ik beneden kwam van de week.
"Timmy ballen Timmy ballen"
De foto is eindelijk binnen en dankzij de vorige bewoners die al op de goeie plek een haakje in de muur hadden gerost, hang ik.

zaterdag 29 maart 2008

Kinderboerderij Aalsmeer

Vandaag was het erg lekker weer, dus mama liet de boel de boel en we zijn lekker naar de kinderboerderij in Aalsmeer geweest.

Ik kom natuurlijk heel vaak op de kinderboerderij in Nieuwveen, want daar gaan we altijd brood geven aan de geitjes als ik op de creche ben... maar deze kinderboerderij is eigenlijk veel leuker.

Natuurlijk zijn hier ook allemaal lieve beestjes, net als in Nieuwveen, maar hier hebben ze ook een heleboel klimtoestellen.

Er was 1 hoge toren en daar kon je op klimmen met hulp van een sjloem (= slang = touw). Dat was voor mij net even te lastig nog, maar als mama mij een kontje gaf dan lukte het best.

En zo zat ik dus heel hoog op de toren, samen met twee meisjes. Die meisjes waren wel al wat ouder, namelijk 4 jaar ... en 1 van die meisjes kende mijn opi .. nou dat was toevallig.
Die meisjes gingen dan van de toren afglijden en dat probeerde ik ook, maar het glee niet zo goed.

Toen ben ik voor het eerst in m'n 1-tje van de glijbaan gegaan. Zelf erop klimmen en ook zelf, helemaal alleen, eraf glijen, zonder dat mama me vasthield ...... goed he? Ik vond het geweldig en ben een heleboel keer gegaan.

Ze hadden bij die kinderboerderij ook een heleboel kippies. En ook een paar hele grote, maar die vond ik eigenlijk wel een klein beetje eng, die waren ook zo groot.

Oh ... en ook baby geitjes waren er en die hb ik geaaid, door het hek heen.

Vlak voordat we weggingen mocht ik van mama nog even op de 3 grote auto's zitten ... helemaal geweldig, ik wilde er natuurlijk ook niet meer af...

Maar ja, dat moest wel natuurlijk want we moesten weer naar huis... en dat wilde ik dus eigenlijk niet... maar mama kon me overhalen met een pakje drinken en de belofte dat we hier nog wel terugkomen...

OK dan maar weer. ALs we nog maar een keer teruggaan, want ik vond het wel geweldig !


maandag 24 maart 2008

Timmy nou?




woensdag 19 maart 2008

Gek gezicht

Vanmiddag werd er een pakket gebracht.


Oma en papa pakte het niet uit maar lieten het in de gang staan, dus ik had geen idee wat er in zat.



Toen mama thuis kwam was ze blij dat het pakketje er was en ze zei tegen mij: "kom, we gaan naar een Mimi-foto kijken" ... nou, altijd leuk natuurlijk, foto's van mezelf.



Dus mama haalt een hele grote foto uit dat pakket en ik hoor haar zeggen: "nee he !!"



Nou, ik herkende mezelf niet echt op de foto, maar ja, mama had gezegd Mimi-foto kijken, dus ik aan oma laten zien.... Wijzen op de foto en Mimi Mimi roepen ... maar toen zij mama weer dat ik het dus niet ben...



Sja, weet ik veel ... toevallig moest papa ook even denken toen ie de foto zag en zei ie (na een heleboel seconden): "he, dat is toch niet die van ons?"

Nu moeten we dus weer wachten totdat de goeie foto binnen is.......





maandag 17 maart 2008

1 2 3 4 5 6 7 WAAR is Berend Botje gebleven

Zoals jullie misschien al gezien hebben op het vorige filmpje, heb ik dus een boom met liedjes.

Als je op een knopje drukt doet de boom iedere keer een ander liedje en het is dus duidelijk niet te zeggen welk liedje wanneer precies gaat komen.


Je moet gewoon mazzel hebben........




zondag 16 maart 2008

Timmy medley

Omdat jullie het zo leuk vinden, nog een toegift.


Yoghurt rozijntjes

Mag ik bij deze even iedereen er op wijzen dat yoghurt-rozijntjes (verkrijgbaar bij de HEMA) veeeeeeeeel lekkerder zijn dan gewone rozijntjes ?!

Mijn mama is de liefste.

Gister kwam ze thuis met 2 cadeautjes !! Yoghurt-rozijntjes en Baloo.

Volgens mama was Baloo haar de hele tijd aan het roepen dat ie met d'r mee wilde naar mij ... dus heeft mama 'm maar meegenomen uit de winkel.



Nu heb ik een grote en een kleine Baloo die lekker samen kunnen dansen als ik: behnessesie zing.



zaterdag 15 maart 2008

Liedjes

Jullie hebben mij al eens zien dansen en jullie hebben ook mijn eigen geschreven liedje (HOI HOI ... jajajaja HOI HOI) al eens kunnen horen.

Maar ik leer natuurlijk aldoor liedjes bij.
Voornamelijk op de creche, maar ook van mama en van de CD (niet echt van papa want die kan geen teksten onthouden).

Hier weer een optreden van mij door de baby-foon.

dinsdag 11 maart 2008

Paartie

1 week en 2 dagen...
1 week en 2 dagen heb ik Paartie gemist. Hij was gewoon weg.

Zaterdagavond was ie nog samen met mij en Japie bij opa en oma om mama's verjaardag te vieren. En 1-maal terug in m'n eigen bedje was ie er ook nog. En de ochtend daarop heb ik nog met 'm gespeeld.

Maar daarna heb ik 'm dus niet meer gezien.

Ik heb er wel een paar keer naar gevraagd. Maar iedere keer dat ik ernaar vroeg kreeg mama een soort van paniek in d'r ogen. Ze kwam dan met mijn andere (veel grotere) Paartie aanzetten of ze liep de kamer uit en zei dat ze 'm ging pakken. Maar altijd kwam ze zonder terug.

Als ik er dan niet meer naar vroeg keek mama opgelucht, dus ik ben er maar mee opgehouden om naar te vragen, maar ik miste 'm wel natuurlijk.

Mama deed wel d'r best en was ook wel echt op zoek naar Paartie. Ik hoorde d'r met oma bellen om te vragen of ie daar nog lag en ook aan Scooter vragen of die 'm misschien in de tuin had begraven.

Het matras van mijn bedje ging de lucht in om te kijken of daar lag ... maar niks.

Een paar dagen geleden kwam mama met een ander Paardje aanzetten. Iets groter, stuk minder vies en een andere kleur.

Ook leuk... maar niet mijn Paartie.

Vanmorgen was ik nog even met mijn auto's aan het spelen voordat we naar Olivier gingen. Ik was met die grote auto aan het spelen en toen ik de klep open deed:

Paartie !!

Oh ja, dat was ik vergeten, daar had ik 'm gedaan.
Ik was onwijs blij. En mama ook...

Leuk, nu heb ik 2 Paarties, mijn oude vertrouwde blauwe en een nieuw vriendje voor 'm.