zaterdag 20 maart 2010

Waar blijft ze nou ?

Zeg, dat zusje schiet niet erg op hoor. Eigenlijk had ze er afgelopen maandag 15-03 eruit moeten komen. Maar nee hoor, ze zit er nog steeds.
Dinsdag was er sprake van dat ze uit de buik zou komen, want toen was ze (heel eigenwijs) ineens omgedraaid. En als je omgedraaid in de buik ligt, dan kan je er niet zelf uitkomen. En dus zouden ze dan een handje moeten helpen. In het ziekenhuis.
Dus mama was in het ziekenhuis en papa en ik gingen haar bezoeken. Om wat spullen te brengen en wel heel misschien om mijn zusje snel te zien. Maar toen we er bijna waren belde mama. Dat we weer naar huis konden gaan. Zusje was weer teruggedraaid en dus konden wij ook weer draaien en naar huis. Mama zou ook komen.


Ondertussen kan mama mij niet meer optillen en ook niet meer naar school brengen of van school halen. Wat mij betreft komt ze dus maar snel dat zusje.


En k snap het ook niet, want ze heeft een hele mooie kamer, dus waarom komt ze er niet uit dan ?




1 reacties:

Hilde zei

Ach gossie, je moet nogal wachten op je zusje he... Louise is ook helemaal klaar om grote zus te worden, maar ja, deze mama loopt nog niet overtijd. (gaat ook niet gebeuren, vorige keer keizersnee gehad)

Sterkte met wachten!