zondag 11 november 2007

Opa's verjaardag

Vandaag was opa jarig.
Was natuurlijk weer erg leuk, bijna al mijn neefjes waren er. Alleen Bram ontbrak.

Opa had de hele woonkamer voor ons gereserveerd, dit was dan ons speel-domein. Beetje jammer alleen dat het speelgoed in het domein van de volwassenen lag, dus moesten we alsnog onze "space" verlaten.



Bumba was er ook, dus daar hebben we even met z'n allen naar zitten kijken. Totdat tante Sasha eigenlijk vond dat dit niet zo leuk was... dat we met z'n allen voor de TV zaten. Nou ik vond het niet erg eigenlijk. TV dus weer uit.

Maar wat wist tante Sasha niet ... dat Valentijn toch wel erg technisch is.
Die is op wat knopjes op de draagbare DVD-speler gaan drukken en TADA, daar was Bumba weer. Hebben we natuurlijk niet te hard geroepen, we zijn gewoon met z'n 3en stilletjes gaan staan kijken in een hoekje...

Natuurlijk hebben we ook veel gespeeld. Vooral met Ben heb ik lekker gek gedaan. Op de poef gekropen en ook met Ome Henk gedold. Lachuh.

Opa had ook van iemand een kaart gekregen en als je die open deed kwam er een muziekje uit en zag je lampjes knipperen. Dat vond ik wel heel erg mooi.

Heb een heleboel keer die kaart open en dicht gedaan ... geweldig.

Mika vond het ook heel leuk. Die was eerst een beetje aan het huilen, maar toen ze die kaart zag moest ze gelukkig toch weer lachen.


0 reacties: