vrijdag 10 augustus 2007

Amstelpark en pannekoeken


Vandaag was ik met mijn oma's en mama even in het Amstelpark. Wat is het daar leuk !

We hebben zeker niet het hele park gezien, maar eigenlijk alleen maar het gedeelte met de bewegende apparaten.

Terwijl oma's en mama op het terras een colaatje aan het drinken waren heb ik me vermaakt in de verschillende apparaten.

Het paartie was natuurlijk heel leuk, maar ja, ik ben een echt jongetje, dus vond ik de autoe het allerleukst. Helemaal toen mama er een muntje in gooide ... toen ging ie bewegen. Moest me wel even goed vasthouden, maar het was wel lachuh !Een eigenlijk vond ik dus wel dat dit MIJN auto was. Toen ik even bij mama op schoot zat en er een ander kindje (een meisje nog wel) bij mijn auto ging rondhangen moest ik daar natuurlijk even iets aan doen.

Ik kan natuurlijk nog niet praten dus ik kon haar niet op een beschaafde manier uitleggen dat dat dus MIJN auto was. Dus rende ik gewoon heel hard naar d'r toen en riep ik neh neh neh.


Maar toen er later ook nog een jongetje in mijn auto ging zitten wist ik niets anders meer te verzinnen dan te beginnen met huilen.

Na het Amstelpark zijn we ook nog naar een pannekoekenboerderij in het Amsterdamse bos geweest. Opa kwam daar ook naar toe, dus dat was heel gezellig.


En wat zag mama ..... ??

OLE OLE OLE OLE !!! Daar komt een tandje, daar komt een tandje !

M'n derde tandje is in aantocht. Eindelijk. Mama kan nog geen bewijs leveren, maar dat komt vast nog wel. En misschien zijn er nog meer tandjes aan het doorkomen... zou zomaar kunnen natuurlijk.

Mama had natuurlijk even goed op moeten letten toen opa raar ging doen op de terugweg naar de autoe en ik heel hard moest lachen ... gemiste kans.

0 reacties: