maandag 5 april 2010

In badje gestopt

Rosalie ging van de week in badje. Niet ons nieuwe grote bad, waar ik zelf graag in zit. Maar een klein badje. Een heel klein badje. Voor een heel klein meisje.
Het badje was zo klein dat ze gewoon in haar eigen kamer in badje kon. De kraamverzorgster vulde het badje met 3 emmers water, Rosalie erin en klaar.
Ik mocht ook helpen. Met een washandje mocht ik haar hoofdje voorzichtig wassen. En natuurlijk zorgde ik ervoor dat het water niet in haar oogjes kwam. Daar heb ik zelf namelijk een hekel aan.


Toen Rosalie klaar was haalde mama haar uit het badje om af te drogen en aan te kleden. En ik mocht nog even met het water in het badje en het washandje spelen.
En ineens zag ik iets in het badje. Hé, wat is dat nou? Een wit dingetje. Wat gek. Ik kon niet goed zien wat het was en dus dacht ik: "nou, dan haal ik het er even uit".... het bleek de stop te zijn.

1 reacties:

Anoniem zei

Wat een leuk verhaal.Eerst wat emotioneel.....bijna traantje weggepinkt.Met de blik voor ogen bij de beschrijving van dat kleine meisje in dat badje!!!
En dan dat dingetje,wat de stop bleek te zijn.....wat heb ik gelachen!!!Ohh....
Maar nogmaals wat schrijf jij leuk!