dinsdag 13 april 2010

Delen

Ik heb een zusje erbij. En dus moet ik delen. Mama's aandacht en tijd delen, papa's aandacht en tijd delen. En misschien later ook wel mijn speelgoed delen. Alhoewel ik nog niet weet of ik dat wel wil en goed ga vinden.
Natuurlijk vind ik het niet echt heel leuk dat ik mijn papa en mama nu moet delen, maar aan de andere kant heb ik er wel een zusje bij waar ik later mee kan spelen.
Als ze groot is. Alhoewel dat nog wel even gaat duren geloof ik, want het schiet niet erg op met dat groeien. Ik zei van de week tegen mama dat ik eigenlijk wel wil dat ze over 5 nachtjes slapen al groot is, want dan kan ik eindelijk met d'r spelen. Maar volgens mama ging dat niet en moest ik nog heel veel nachtjes slapen voordat ik met d'r zou kunnen spelen.

Jammer wel. Maar dan hoef ik ook nog niet mijn speelgoed te delen.
Wat ik dus wel moet gaan delen nu is deze blog. Vanaf nu is het niet meer alleen mijn blog, maar ook die van Rosalie. En dat vind ik wel ok. Wel gezellig. Heb ik verder namelijk helemaal geen last van.

Vanaf nu doet Rosalie dus ook d'r verhaal hierzo, op ons blog.

1 reacties:

Valez zei

Wat een mooie blog hebben jullie samen! Leuk hoor. Nou ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Nu jullie met z'n tweetjes zijn worden dat vast hele leuke avonturen. :-)