zondag 17 mei 2009

Koeien zoeken

Volgens mama gingen we koeien zoeken. En dat moest dan in Uithoorn. Waarom? Geen idee. Als je hier de straat over steekt zie je ook koeien. Enneh, lekker boeiuh ook. Koeien.

Maar goed, ik ging dus met mama koeien zoeken in Uithoorn.
We vonden een kinderboerderij. Best een leuke, best een grote, met grotere kippen dan die wij hebben en ook met eenden en speeldingen.

Maar daar bleven we maar even, want mama wilde wandelen in de bospaadjes achter de kinderboerderij.
Onder de belofte dat we zo weer terug gingen naar de kb ging ik dus maar mee wandelen over de bospaadjes.

Op zich ook wel heel leuk aangezien er overal plassen water lagen met lekker veel blubber. En omdat er bruggtejs over het water waren. En stokken, om mee te gooien. Eigenlijk misschien stiekem wel leuker dan de kinderboerderij.

Toen we een tijdje hadden gelopen gingen we weer terug naar de kinderboerderij, maar alleen maar om er aan de andere kant weer uit te gaan.

Bij het hek van de kinderboerderij stond een bankje en lagen allemaal houtsnippers op de grond. Mama draalde een beetje bij het bankje en ik gooide houtsnippers in het water. Leuk !!
Opeens haalde mama een doosje ergens vandaan (want mama doet aan geocaching) en ging ze op het bankje zitten om te tekenen in een boekje dat in het doosje zat. En toen kwamen de eendjes.

Dat was leuk. Mama eend met allemaal baby-eendjes. En die hebben we toen sterretjeskoekjes gegeven, en die pikte die mama-eend zou uit m'n handje. Maar dat deed gelukkig niet pijn ofzo.

Mama legde het doosje weer terug waar ze het vandaan had en toen zijn we weer in de auto gestapt, om naar huis te gaan.

Maar geen koe gezien dus... snap je dat nou?




0 reacties: