woensdag 9 juni 2010

Meesters- en juffendag



Met als thema: voetbalfeessie. Joehoe, kon ik m'n brulshirt weer aan. Mama deed de vlaggetjes op m'n wangen en papa deed m'n neus. Rood wit en blauw.

dinsdag 8 juni 2010

Op visite

 Op visite bij mama d'r werk.

zondag 6 juni 2010

De Kinderband

Vandaag ging ik met papa en mama naar het theater. Daar was ik al 1 keer eerder geweest, in een theater toen ik naar Piet Piraat ging. Maar ik wist niet meer zo goed wat dat nou ook weer was, een theater.
Doet er verder ook eigenlijk niet toe.

We gingen kijken naar de vader van een meisje uit mijn klas. Net als papa speelt deze papa ook gitaar en ook in een band. Vroeger speelde hij in een andere band en toen is hij wel eens bij mijn papa in de studio geweest om een CD op te nemen.
Maar nu dus in een nieuwe andere band. En nu speelt ie kinderliedjes. En daar gingen we dus naar kijken. Naar de Kinderband.

Het was onwijs leuk. Leuke liedjes en een verhaal over een ridder en een prinses die verliefd op elkaar waren. Wij (kindjes) mochten zelfs op het podium komen dansen en kregen ook nog een ballon mee.
Vooraf kon je op een luchtkussen springen of je laten schminken, maar dat heb ik niet gedaan. Daarvoor waren we (natuurlijk) te laat.

Achteraf mocht ik nog wel even met de ridder op de foto. Dat vond ik best wel een beetje spannend, maar ik heb het wel gedaan. Toevallig.