donderdag 24 december 2009

TimmyTalk

Gister zat ik TV te kijken en zag een paar kindjes een taart bakken en knoeien met de ingrediënten. 1 van die ingrediënten bleek bloem te heten, maar dat wist ik natuurlijk niet. Gekke naam ook bloem. Een bloem is toch heel iets anders ??

Maar goed. 1 van die kindjes zat dus helemaal onder. Dus ik vraag aan oma: "oma, is dat moedermelk".
En toen moest oma heel erg lachen en zei dat dat niet zo was. Maar ik wist toch bijna zeker dat dat moedermelk was. Voor in de koffie.

Toen mama later thuiskwam begreep ze wat ik bedoeld had. Poedermelk natuurlijk.

maandag 21 december 2009

4 4en

Poeh poeh, wat een week heb ik achter de rug.

Zondag - verjaardag tante
Want die werd 30. Pfff wat oud, 30.
Er was een heel leuk feestje, met heel veel leuke ballonnen die vanzelf in de lucht bleven hangen en waarmee het geweldig heen en weer rennen was.
Bijna al mijn neefjes en nichtjes waren er, dus we hebben lekker gespeeld en speelgoed afgepakt .

Dinsdag - wenmiddag
Voor het eerst een middagje naar de echte school.
Eigenlijk had ik vorige week al gemoeten, maar papa en mama hadden de brief niet gekregen. Of wel gekregen en niet gezien. Of wel gekregen en kwijtgemaakt. Ik weet het niet, maar de eerste wendag (waar de ouders bij mochten blijven) had ik dus gemist.
En dus moest ik meteen alleen.
Papa zette mij af en ik vond het toch wel een beetje raar allemaal. Ander gebouw, andere juf, andere kindjes, ander speelgoed.
Ik probeerde papa dus met knuffels en kusjes binnen te houden, maar dat lukte helaas niet. Gelukkig kwam papa mij redelijk snel ook weer ophalen en was het eigenlijk ook best wel een beetje leuk op school.

Woensdag - jarig
HIEPERDEPIEP HOERA !! Oma was er wel en toch hoefde mama niet te werken, dat was leuk. En wat nog leuker was was dat ik veel cadeautjes kreeg natuurlijk, waaronder een echte CARS racebaan. Eigenlijk wilde ik daar het liefst de hele dag mee spelen, maar dat kon niet.
Eigenlijk zouden we met Max en z´n mama naar de ballenbak gaan, maar Max was ziek. En dus gingen we naar het tuincentrum om een kerstboompje te kopen. 1 hele kleine voor mij en 1 beetje kleine voor ons allemaal. En niet alleen eem boompje, maar ook ballen en slingers en og meer ballen. Die natuurlijk niet allemaal in die kleine boompjes paste.
Toen we terug waren kon ik gelukkig weer verder spelen met mijn nieuwe auto´s en racebaan.

Donderdag - wenochtend
In plaats van naar de creche bracht mama mij weer naar school vandaag. Voor een wenochtendje. Het was leuk, ik heb lekker gespeeld. Het was leuker dan dinsdag want vandaag vond ik mijn oude vriendje van de creche Maarten terug. Maarten komt
al een tijdje niet meer naar de creche en nu snap ik waarom. Maarten ging dus al naar school. En als ik straks ook full-time naar school ga kan ik dus lekker met Maarten spelen.

Vrijdag - beetje ziek
Vrijdagnacht was ik een beetje ziek. Ik werd aldoor wakker van het hoesten, had pijn in m'n buik en voelde af en toe heel warm aan.
Zaterdag zijn we lekker thuis gebleven en ging het al een stuk beter. Misschien was het wel de spanning voor mijn feestje van zondag.


Zondag - 4de verjaardag 4en
Omdat de Ron de bouwers nog bezig zijn ons huis te maken konden we mijn feestje niet thuis vieren.
Maar wel opi en oma en dat hebben we dus gedaan.
Ik heb onwijs veel leuke cadeau's gekregen, heb weer heerlijk gespeeld en heb in de tuin sneeuwballen gegooid en een sneeuwpop gebouwd. Het was geweldige afsluiting van een drukke week.

vrijdag 18 december 2009

Timmy typt

hhl00oooooooiiiiyyyyuuuuuiiioooopopppp0oghhhhohyyyoyyyyoyoyoyyoyoyyyloypyuouuouuuuuo

o9i9i8u7y7y67u7u7j7hy7y=[-0o9u8u7y6tooi9jijuhghygtttft5frdrddrdedeeeeeeeeeeeeeesesswswswswswwwwwwwwwwwwwwwww

woensdag 16 december 2009

TimmyTalk

"baby's hebben geen tandjes hè ? Baby's hebben wel worste-tanden"
Huh, worste-tanden ?
*Timmy denkt na*
"Ja, zoals het broertje van Max"
Ah, je bedoeld tandvlees !!


maandag 7 december 2009

Sint enzo

Wat een spanning. Naar opi en oma en M.&M. zouden ook komen. En misschien wel Sinterklaas. Met cadeautjes. Want ik ben heel lief geweest.
Maar toch ook wel een klein beetje eng. Toen ik binnenkwam bij opi en oma zette opi Sinterklaasliedjes op en ik dook meteen tussen de jassen. Maar ik zag hem niet. Geen Sint en geen Piet.

Toen M&M er ook waren zei opie dat we naar buiten moesten kijken. En terwijl we dat deden kwam er een Piet en die strooie pepernoten naar binnen en zette cadeautjes in de gang.

We kregen allemaal veel hele mooie cadeau's en daarna patat en daarna mocht ik met M in 1 bed slapen. Nou ja slapen. We hebben alleen maar lopen geinen en giebelen en hebben niks geslapen. Ja, in de auto naar huis viel ik natuurlijk meteen in slaap. Dat wel.



donderdag 3 december 2009

Luchthockey

Luchthockey met papa vind ik geweldig.

In het echie, maar sinds kort op mama's Iphone.