woensdag 22 juli 2009

TimmyTalk

Van het balkon van de eetzaal op de eerste verdieping is het figuur in het zwembad goed te zien.

Papa: Kijk Timmy, wat is dat nou in het zwembad ? Een grote vlinder !
Timmy: Neeeee, ik denk water.



zondag 19 juli 2009

TimmyTalk

Terwijl hij op het ligbed bij het zwembad een glas melkie drinkt:

"Daar niet lopen hè, daar is glad. Dan ga je vallen in het water en dan worden je schoenen nat. En de melkie ook."

Dag 8 - Visjes vangen

Met de mannen natuurlijk.




zaterdag 18 juli 2009

Dag 7 - De lolly en de heli

Dag 7 in beeld.


vrijdag 17 juli 2009

Dag 6 - Sophia


Heel lang geleden, toen mama nog een puber was en papa nog geeneens kende kwam mama ook in dit hotel.

En op 1 van deze vakanties leerde zij Annelies kennen. Annelies en mama trokken een vakantie met elkaar op, samen met nog een groepje mensen. Na deze vakantie hebben mama en Annelies elkaar niet meer gezien of gesproken. Totdat we in de taxi van het vliegveld naar het hotel zaten.

Want in hetzelfde busje zat ook Annelies. En Annelies was niet alleen, neehee, Annelies heeft ondertussen een dochtertje die net zo oud is als ik.

En dat is dus nu mijn vriendinnetje.

We moesten de eerste paar dagen wel een beetje aan elkaar wennen, maar vandaag brak het ijs. Samen in de zee, Jan Huigen in de ton zingen en dan vallen. Samen spetteren en samen rennen. En ook samen met de bal en op de glijbaan.

Morgen meer samen hoop ik.

donderdag 16 juli 2009

Dag 5 - Slakjes


Vanmorgen was ik met mama en opi in de zee. En opi was schelpjes aan het zoeken. En ineens had opi een kreeftje, in een schelp. WHA !!

Mama schrok er wel een beetje van en ik dus ook, dus gooide opi 'm maar heeeeel ver weg, de zee in.
Maar eigenlijk wilde ik wel zien hoe dat kreeftje over het strand zou lopen. Maar ja, kreeftje al gevlogen .. eh .. gezwommen. Dus ging opi zoeeken naar mieuwe kreeftjes, maar die kon ie niet vinden. Wel slakjes. Heel veel slakjes.
En die werden in mijn emmertje allemaal wakker. En gingen tegen de zijkant aankruipen.

Toen we gingen lunchen moest ik alle slakjes van mama en opi weer terug in de zee gooien, anders gingen ze dood. Maar dat wilde ik eigenlijk niet. Eigenlijk wilde ik nog met ze spelen en ernaar kijken en ook aan papa laten zien. Maar ja, ik wilde ook niet dat ze dood zouden gaan, dus uiteindelijk heb ik ze wel weer teruggegooid in de zee.

Daaaahaaag, slakjes !!

woensdag 15 juli 2009

Dag 4 - Melkie


Melkie melkie melkie. Dat vind ik het aaaaaallllllerlekkerst. Maar dat kennen ze hier niet echt. Gewoon kouwe melk om te drinken.

Wel warme melk voor in de koffie, of kouwe melk om cornflakes in te doen, maar niet echt om te drinken. Maar aangezien ze hier geen Roosvicee hebben wil ik toch wel graag melkie drinken.
Gelukkig wil papa ook altijd melkie drinken. Dus regelt papa 's morrgens bij het ontbijt altijd een kan met melk. Helemaal alleen voor papa en mij.

En vanavond had opi een glas melk geregeld. Gewoon na het eten. Papa, mama, opi en oma koffie en ik lekker melkie.


dinsdag 14 juli 2009

Dag 3 - auto's en haaien

Koorts is gelukkig weer helemaal weg. Gisteravond al.
Na het avondeten ben ik met papa en mama een stukje gaan lopen. Nou ja, papa en mama liepen, ik zat heerlijk lui in mijn wagentje.

Omdat papa en mama mij toch wel een beetje zielig vonden met die koorts enzo stopte we even bij een speelgoedwinkel. Om daar 2 zakjes te kopen. 1 zakje met CARS auto's en 1 zakje met voornamelijk haaien. En die vind ik mooi man, haaien. Sinds ik de PindaPanda film bij de Efteling heb gezien waar een haai in voorkomt vind ik ze eng, maar ook leuk. Dus zo'n zakje vol haaien past wel helemaal in mijn straatje.


Het andere zakje met andere enge beesten (slang / spin / krokodil / sprinkhaan / schorpioen enz) was ik snel vergeten. Deze zakjes zijn veel leuker en moeten dus ook echt overal mee naartoe.
Dus ook naar het strand. Alwaar ik weer eens alle bandjes van de CARS autootjes heb afgehaald.


Ik heb de auto's en de haaien alleen even met rust gelaten om op de krokodil (ook al zo'n eng beest) te zitten in de zee. En om een zandkasteel met papa te bouwen.
Niet dat ik nou heeeel erg enthousiast ben over die zee, maar als ik er eenmaal in zit, dan wil ik er eigenlijk niet meer uit.

Morgen gelukkig weer een dag om te spetteren en papa nat te gooien. En misschien wel weer een zandkasteel te maken. Maar zeker weten een dag om met mijn auto's en haaien te spelen.





maandag 13 juli 2009

Dag 2 - zee en koorts


Wilde ik gister helemaal niet het water in. Vanmorgen wilde ik er niet meer uit.
Het begon met mama die schelpjes ging zoeken langs de vloedlijn. Dus dat wilde ik ook. Ik zit tenslotte aan mama vastgeplakt de laatste dagen.
Mama ging langzaam een beetje het water in en eigenlijk wilde ik dat niet. Niet met m’n voetjes in het water. Maar toen mama ineens visjes zag wilde ik die ook wel zien, en dus moest ik het water in. En toen wilde ik er eigenlijk niet meer uit. Samen met mama met de bal gooien en dan naar de bal toerennen en heel hard SPETTEREN roepen. Ik moest van mama wel even uit het water om in te smeren dan. Nou vooruit.
Maar daarna ben ik vrijwel meteen met papa weer terug het water in gegaan. Een beetje zitten en staan en spetteren met de bal. Echt leuk.

Na het middag eten ben ik even gaan slapen. Op bed. Met papa en mama. Maar toen ik wakker werd was ik helemaal warm. Koorts. 38,3. En dus ben ik ’s middags met mama op de hotelkamer gebleven. Beetje Bob de Bouwer kijken. En de wielen van de Bus.
Ik voel me nu al wel iets beter, dus ik ga zo denk ik wel even mee naar beneden om te eten. Maar eerst even douchen. Met mama natuurlijk.

zondag 12 juli 2009

maandag 6 juli 2009

Tover - papa

Mijn papa kan heel goed toveren.
Hij tovert regelmatig snoepjes of chocolaadjes uit mijn oor.

Nah, dus ik dacht dat mama dat dan ook wel zou kunnen, maar wat een teleurstelling.
Toen mama en ik laatst aan het zoeken waren naar mijn auto, bedacht ik me ineens dat mama die wel uit m'n oor kon toveren.

kijk mama, hij zit in m'n oor, haal maar deruit


Werd dus helemaal niks. Mama zei dat ie niet in m'n oor zat, maar ze probeerde het niet eens. Lekker dan.

woensdag 1 juli 2009

Nieuwe lay-out

Even een berichtje van de mama hierzo.
Nadat ik, geheel ongewild een update had gedaan van mijn browser en dus ineens aan IE8 vastzat, zag ik dat Timmy's blog het in IE8 helemaal niet goed deed.
Rare opmaak werd het.
Omdat ik verwacht dat er wel meer mensen zijn die aan IE8 vastzitten heb ik, geheel tegen m'n natuur in, een sjabloon gedownload en met veel gepiel en geduld hierop geplempt.


Het ziet er dus anders uit (duhhuh, dat had je ook wel gezien natuurlijk).
Laat effe weten of je het leuk vindt?