zaterdag 21 juni 2008

Feestje bij de opvang

Vandaag was het weer zo ver. Jaarfeest bij de kinderopvang.
Ieder jaar geven ze een feest. Dit jaar was het thema: circus.

Er waren allemaal circus-achtige dingen te doen, sminken, ballen gooien, springkussen, parcour van allerei dingen. Allemaal hartstikke leuk.

Het begon al om 14.00 uur, maar toen lag ik nog te slapen... Mama maakte mij om iets voor 3en wakker en om iets over 3en waren we bij de opvang.

Omdat ik net wakker was moest ik wel even wennen, maar toen ik eenmaal met mama op het springkussen was geweest vond ik dat eigenlijk wel heel erg leuk.





Toen ik een beetje moe was van het kussen ben ik eraf gegaan en ben ik met een auto in de zandbak gaan spelen. Mij krijg je niet meer weg dacht ik nog ...


En toen mama ook nog met een ijsje aankwam was het natuurlijk helemaal goed.


Eigenlijk miste er nog 1 ding ... of eigenlijk iemand ... mijn grote vriend Olivier.


En ja hoor ..... gelukkig ...... daar was hij ook.

Toen Olivier uiteindelijk (die moest ook even wennen) naar het springkussen liep ben ik ook weer die kant op gegaan en heb ik de auto's even gelaten voor wat ze waren.

Samen met Olivier heb ik nog lang op het kussen gesprongen, gerend en gevallen. Zelfs toen iedereen allang weg was (kijken naar een circusvoorstelling) zijn wij nog lekker doorgegaan met springen.



Ik ben dus nu ook wel een beetje moe ...... maar wel tevreden.

Huifkartocht

Vorige week ben ik met mijn vriendjes en vriendinnetjes van mijn "schooltje" in een huifkar geweest.

We zijn helemaal naar Ter Aar gereden en hebben daar in een speeltuintje heeeerlijk gespeeld en gepicknicked. En toen weer terug...

Helemaal leuk !
En ik heb mazzel want volgende week mag ik nog een keer.

Potje plassen


Ik vind het leuk om op een potje te plassen.

Niet als ik een luier om heb. Dan niet. Daar zie ik het nut niet van in en dat is alleen maar veel gedoe. Broek uit, luier af ... tegen die tijd heb ik allang geplast.


Maar als ik zonder broek loop, zo meestal na het douchen bijvoorbeeld, dan vind ik het wel leuk om in het potje te plassen.


En dus liet mama mij vanavond zonder broek en met een kort T-shirt (als het een lang T-shirt is of een rompertje dan wordt ie nat als ik ga plassen ... snap ook niet waarom) in de huiskamer lopen.



Natuurlijk heb ik aan de verwachtingen voldaan en heb ik netjes op het potje geplast. Wel staant natuurlijk want dat doen mannen. Alhoewel het potje ook wel lekker zit om even TV te kijken ofzo.




zondag 15 juni 2008

dinsdag 10 juni 2008

Ik ben er natuurlijk ook 1

maandag 9 juni 2008

Knuffels

Weten jullie het nog?

Iets meer dan een jaar geleden hebben een aantal van mijn knuffels een reis gemaakt naar Indonesie om daar bij andere kindjes te gaan wonen (zie bericht).

Door kapotte camera en kapotte laptop hebben we de foto's niet eerder gezien, maar hier zijn ze dan.

Wat leuk om te zien dat andere kindjes er zo blij mee zijn.





zaterdag 7 juni 2008

Traktor hemel


Ik ben een grote fan van Traktor Tom.

Altijd als ik bij opi en oma ben wil ik naar Traktor Tom kijken. Jammer genoeg hebben we Traktor Tom namelijk niet thuis.

Gelukkig komen er bij mijn huis best wel eens Traktor Toms voorbij (ik woon tenslotte in Nieuwveen) en zie ik er ook genoeg op of langs de weg als ik bij mama in de auto zit ergens naartoe.

Ik weet al heel goed het verschil tussen: een auto / een grote auto (vrachtwagen) / een bus en een Traktor Tom en zal dat dan ook aan iedereen in de auto laten horen.

Gister was ik al met mama en oma bij de kinderboerderij in Aalsmeer geweest waar ze ook
3 traktoren hebben staan waar je ook op kunt zitten en op rijden.

En wat een verrassing, vandaag ging ik weer naar de kinderboerderij, samen met mama en papa deze keer.

Toen we daar aankwam zag ik het al .... "aaaalllemaal Traktor Tom, heel viel" ze stonden allemaal voor de kinderboerderij, allemaal hele grote.... en ik mocht erop zitten ... zo he, dat was gaaf.

Ik wilde er natuurlijk niet meer af. Totdat mama zei dat we wat gingen dwinken, toen ben ik maar meegegaan naar de kinderboerderij zelf.

Op de terugweg kwamen we weer langs de Traktor Tom's en heb ik wel even naar ze gezwaaid...


Wauw !

vrijdag 6 juni 2008

Van de hoge

Vandaag ben ik met oma en mama naar de kinderboerderij in Aslmeer geweest. Ik ben daar natuurlijk al vaker geweest en jullie hebben daar dus ook al de foto's van gezien, maar vandaag was er iets nieuws.

Eerst heb ik een beetje rondgelopen, op de traktor gezeten en zelf van de lage glijbaan.
Toen ben ik op de schommel gegaan en heeft oma me geduwd.

Oma wilde samen met mij van de hoge glijbaan ... nah ja ... gekke oma. Eerst wilde ik niet, dus is oma alleen gegaan. Dat is gek, een oma van de glijbaan.

Daarna wilde ik toch wel. Maar niet samen met oma ... of samen met mama. Ik wilde gewoon alleen.

Helemaal alleen de trap op (als oma te dichtbij kwam duwde ik d'r gewoon weg, "nie doehoe") en ook helmaal alleen van de glijbaan. De eerste paar keer ging het goed, kwam ik onderaan de glijbaan stil te zitten.

Daarna ging ik 2 keer zo hard dat ik met m'n billen op de grond terecht kwam, toen vind ik het eigenlijk niet meer zo leuk.

Ik ben toen nog 1 keer (onder dwang) met mama gegaan, maar daarna had ik het wel gezien eigenlijk.

Toch wel een beetje stoer ... helemaal alleen van zo'n hoge glijbaan.