donderdag 29 november 2007

Laatste dag

Vanmorgen weer naar het zwembad. We gingen niet meteen zwemmen, we gingen eerst naar papa kijken. Die ging namelijk van de FlowRider, 1 van de redenen dat we überhaupt in dit park zaten.



Na een paar minuten gekeken te hebben zijn mama en ik het grote mensen bad in geweest. Dat was natuurlijk weer heel erg leuk.
Na een tijdje zwemmen werd ik wel heel erg moe. We zijn weer even wat gaan drinken en toen zijn mama en ik vast teruggegaan naar het huisje want ik was wel heel erg moe. Papa ging nog heel eventjes op de FlowRider ik ging lekker slapen.







Toen ik wakker werd was er visite, Karin en Marco waren er… LEUK !! Ik kreeg een cadeautje dat mama even voor me uitpakte, een boekje van mijn grote held BUMBA, met een neus die piept als je er op drukt. Karin ging me zelfs nog even voorlezen.

Even later gingen we naar buiten, stukje lopen. We eindigde bij een groot gebouw met allemaal leuke dingen binnen. Papa mama Karin en Marco gingen een beetje met ballen gooien. Erg flauw dat ik niet mee mocht doen. Ik mocht zelfs niet dichtbij de ballen komen van mama… (wat ik trouwens toch iedere keer probeerde).
De ballen waren trouwens ook wel erg zwaar. Ik kreeg even 1 bal van mama om mee te spelen, maar die kon ik bijna niet eens optillen.
Samen met papa heb ik wel even bij de ballen gezeten en er mee gespeeld, maar de lol was er snel af.





Ben ook nog een paar keer weggerend. Ik had namelijk gezien dat er een kinderdisco zou komen en af en toe ging ik even kijken of ie al begonnen was … en mama dus achter me aan.
Toen de kinderdisco eindelijk begon gingen we ook eten. Nou ja, eten bestellen…
Ik heb me prima vermaakt met de disco. Natuurlijk eerst even de kat uit de boom kijken, maar ook af en toe een beetje meedoen. Was ook wel een klein beetje eng en raar met al die onbekende kindjes.



Ondertussen kwam mama me af en toe een stukje pannenkoek brengen, mmmm, daar had ik wel trek in.
Toen de kinderdisco afgelopen was was ik wel erg moe, dus zette mama mij in m’n wagen en niet lang daarna zijn we naar ons huisje gegaan.

Morgen gaan we weer naar huis. Ook wel weer leuk, m’n eigen bedje en al m’n speelgoed.



woensdag 28 november 2007

2e dag

Vanmorgen hebben we een beetje gerommeld in huis. Beetje TV gekeken en met m’n autootjes gespeeld.
Na m’n middagslaapje (die ik al best vroeg deed want ik was weer vroeg wakker vanmorgen) zijn we weer naar het zwembad gegaan. Was weer hartstikke leuk.
Het is dan wel niet hetzelfde als het strand en de zee maar ze hebben er dus wel veel water en dus ook zand. Das leuk, daar kan je dus gewoon in scheppen enzo.

Vandaag ben ik niet zo vaak van de glijbaan geweest… eigenlijk maar 1 keertje, met mama, voor de foto en daarna niet meer.
Ben wel heel lang in het grote mensen bad geweest. Natuurlijk met m’n vleugeltjes EN met m’n nieuwe zwemband. Het ging inderdaad harder als gister en door die zwemband bleef m’n hoofd ook beter boven water. Dat vond ik wel een goed ding natuurlijk.



Na de stroomversnelling ben ik nog best lang met mama in het grote mensen bad gebleven. Na een tijdje kon ik zelfs los en door m’n bandjes en die zwemband bleef ik goed drijven.
Toen papa en mama eruit wilde om even wat te drinken wilde ik dus eigenlijk nog niet.
Maar ja, papa en mama zijn samen sterker dan ik in m’n eentje, dus ik moest wel mee. En eigenlijk was dat ook wel leuk.
Heb met 2 rietjes de hele tijd lopen drummen op de deksel van m’n beker appelsap. Was bijna net zo leuk als zwemmen.







Na het drinken ben ik nog weer even in het peuterbadje geweest en ben ik ongeveer een kwartier bezig geweest om de Nijntje band (van een ander kindje) vol te gooien met water uit m’n beker van de appelsap. Het hielp niks … de band raakte maar niet vol. Toen we uiteindelijk weggingen was ie nog net zo leeg als in het begin.

Na het zwembad zijn we gaan eten, lekker patatjes met vissticks MMMMMM ….. en daarna naar huis en naar bed, lekker LAPI want ik was best wel moe. Was zelfs in m'n wagen al in slaap gevallen.

Morgen weer naar het zwembad, ik heb er zin in.





dinsdag 27 november 2007

1e dag Eemhof

Vanmorgen was ik best vroeg wakker, maar ja, ik was ook zo benieuwd naar dat zwemmen waar papa en mama het de hele tijd over hadden….
Ik was dus wel vroeg wakker, maar ik moest natuurlijk wel even wachten totdat papa en mama ook klaar waren… dat duurde even.
Papa werd sowieso later wakker dan mama en ik en daarna moest er nog ontbeten worden en moesten we ons allemaal nog aankleden.
Gelukkig waren mijn vriendjes van de TV (Bumba en Nijntje enzo) ook allemaal in dat huisje, dus daar heb ik naar zitten kijken terwijl papa en mama bezig waren.

Toen papa en mama klaar waren en ik ook aangekleed was zijn we weer gaan lopen (ik mocht weer lekker warm in m’n wagentje).
We kwamen uit bij een heeeele warme ruimte die stonk naar zoals het ruikt als mama de WC schoonmaakt. Mama kleedde mij uit en ik moest de broek aan die ik ook vaak op vakantie in Italie aan had… we zouden toch niet naar het strand gaan???

Nou, we gingen niet naar het strand en dus ook niet naar de zee, maar er was wel veel water. Mama zette mij in een kinderbadje en TADA, ik vond het helemaal niet eng ofzo. Eigenlijk best wel leuk.
Ben voorzichtig een beetje heen en weer gaan lopen in het water en weet je wat leuk was…. Er was ook een mini waterglijbaan !!!
En daar ben ik vanaf gegaan …. Helemaal alleen … en dus helemaal niet eng.



In een ander badje (die iets dieper was) was een iets grotere waterglijbaan, maar nog steeds wel voor kindjes. Hier mocht ik dus niet alleen vanaf van papa en mama.
Dus eerst even met papa eraf en later met mama. Met mama was eigenlijk leuker want mama ging harder …. (papa’s zwembroek remde af).

1 keer gingen mama en ik zo hard dat mama een beetje rare aktie moest doen om mijn hoofdje wel boven water te houden dat ze met d’r knie heel hard over de grond schraapte en gewond raakte.
Was meteen de laatste keer dat ik met mama van de glijbaan ben geweest.

Ik ben ook met papa en mama in het grote mensen bad geweest. Wel met m’n bandjes om natuurlijk.
In het grote mensen bad was een soort stroomversnelling waar je door meegevoerd werd. De eerste keer was niet zo leuk, ging heel langzaam. Kwam omdat ie uit stond…
De tweede keer was wel leuk, ging veel harder, maar het zou nog harder kunnen als we een drijfding zouden hebben zei mama.
Dus ’s middags toen we even terug waren in het huisje voor ons middagslaapje (grote mensen slapen toch ook ’s middags?) heeft mama even een opblaas-zwemband gekocht. Ben benieuwd of dat dan harder gaat straks….

Oh oh oh … en ik had een cadeautje in m’n schoen, van Sinterklaas zei mama. Het waren 6 hele mooie autootjes !!



maandag 26 november 2007

Aankomst Center Parcs

Mama is de hele tijd van alles bij elkaar aan het zoeken en papa is werken.

Aan het einde van de middag gaan we met z’n allen in de auto. Papa, mama, ikke en Toeter. Kinderwagen mee en wat koffers en tassen en hup daar gaan we. Ik heb geen idee waar we heen gaan maar papa en mama zeggen de hele tijd dat we gaan zwemmen…

Ik weet niet hoe lang we hebben gereden aangezien ik lag te slapen, maar toen we aankwamen was het al donker.
Nou, dus papa en mama alle spullen + Scooter in 1 of ander huisje gezet en toen weer de auto in om de auto ergens te parkeren.
Toen de auto eenmaal stond mocht ik gelukkig in mijn warme wagen met gevoerd dekzeiltje zitten want brrrr het was best wel koud en ik wilde NO WAY mijn nieuwe wandjes aan…. Maar nu kon ik m’n handjes dus lekker onder het dekentje stoppen.

Beetje rondgelopen en door de ramen van het zwembad naar binnen proberen te kijken, lukte niet helemaal, stonden allemaal planten voor….
Uiteindelijk eindigde we in een soort van snackbar-achtig ding waar we een hapje gingen eten. Papa en mama vonden het eten niet echt lekker, maar ik heb best lekker wat patatjes naar binnen gewerkt. En trouwens ook wat mayonaise, die ik dan iedere keer van mijn patatje aflikte… dat was handig, hoefde ik niet iedere keer een nieuw patatje te pakken.

In de snackbar heb ik ook nog even gespeeld met een speelapparaat, maar die was niet echt leuk.

Na het eten zijn we weer teruggegaan naar het huisje waar ik lekker ben gaan slapen.


zondag 25 november 2007

Sint "op" mama's werk

Vanmorgen ging ik met mama naar Oegstgeest. We zouden weer op visite gaan bij Sinterklaas.

Sint zou komen voor mama's werk. Niet echt OP mama's werk, maar in een afgehuurd zaaltje in Oegstgeest.

Toen we daar aankwamen was er nog geen Piet of Sint te bekennen.. Dus ben ik eerst een beetje om me heen gaan kijken.

Wat eigenlijk wel heel leuk was was dat er leuke muziek werd gedraaid EN dat er een ballon was.
Ik heb dus best veel gedanst en met die ballon gespeeld. Samen met Floortje en ook samen met Tom, maar ook helemaal alleen.

Er was even een kindje dat mijn ballon afpakte, maar dat vond ik niet zo erg... althans. Ik moest wel mijn woede afkoelen op de piano, maar daarna was het OK en ben ik even gaan dansen.





Later heb ik die ballon wel weer teruggevonden en heb ik er verder mee gespeeld.

Af en toe moest ik eens even dingen goed bekijken ... en ja, dan ben ik gewoon een wijs oud mannetje dat met mijn handen op de rug staat te kijken... Ziet er cool uit toch?


Nou, na een uurtje ofzo kwamen dus Sint en de Pieten. Van de Pieten kregen we allemaal pepernoten, maar er lagen er ook veel op de grond ... dat was wel een beetje moeilijk. Ik heb namelijk geleerd dat wat op de grond ligt BAH is. Maar als die kindertjes pakte ook snoepjes van de grond, dus toen heb ik dat ook maar gedaan .... Mama pakte het dan vervolgens af, brak het snoepje in 2en, maakte het schoon en gaf het dan weer terug.

Eigenlijk vond ik die pepernoten weer veel leuker dan Sint en z'n Pieten...

Dus toen ik het wel gezien had ben ik heel snel door de mensen heen naar achteren gelopen om te gaan dansen en rennen. mama kwam heel hard achter me aan. Schijnbaar wist zij dat ik een cadeautje ging krijgen en dus bij de Sint moest komen... hoe kon ze dat nou weten ?

Het was nog waar ook, mama droeg mij naar voren en ik was meteen aan de beurt.




We moesten eigenlijk even wachten met cadeautjes uitpakken, dus heb ik nog even met meneer Tom getrommeld, die was er vorig jaar ook herinner ik mij ... die meneer Tom, die trouwens best grappig danst.

Floortje en ik hebben niet echt gewacht totdat iedereen z'n cadeautje uitpakte.... mocht van onze mama's.

Floortje had een hele leuke puzzel met d'r naam erop en ik heb een hele grote auto gekregen, heel mooi.
Ben ik thuis lekker even mee gaan spelen en toen hup naar bedje, gelukkig want ik was wel heel moe.

Nieuw huisdier


Wij hebben een nieuw huisdier !!
Ik heb 'm nog niet gezien maar volgens mama is hier wel ergens.

Het is een muis (en die doen pieppieppiep, dat weet ik ...).

Vanmorgen voordat we naar Sinterklaas gingen vertelde mama mij dat ie in de "muizenval" zat, dat is een soort muizenhuisje zeg maar.

En dat huisje stond in de la waar ook de ontbijtspullen en broodbeleg staan enzo.

Als we terugkwamen van Sinterklaas mocht ik het muisje zien en zou mama 'm bij z'n vriendjes laten. Waar dat precies is weet ik niet, maar volgens mij wilde mama 'm buiten zetten, wat ik ook wel weer raar vind aangezien ik nog nooit muizen heb gezien buiten... en daarbij is het ook nog 's best koud buiten.

Maar goed, mama dus een briefje op de la geplakt voor papa, zodat die niet zou schrikken als ie de la open deed.

Maar toen we thuiskwamen zei papa dat er helemaal geen muis in het huisje zat ... Ik denk dat de muis het ook te koud vond om buiten gezet te worden.

Dus papa heeft weer wat eten voor 'm neergelegd in het huisje zodat ie geen honger krijgt en mama zei dat ze iets sneller aktie moet nemen de volgende keer.

Ik ben benieuwd of de muis terug komt en of ik 'm dan mag zien ....

zaterdag 24 november 2007

Drukke dag

Zo he, wat een dag vandaag.

Vanmorgen werd ik pas wakker om 09.30 uur en eigenlijk alleen maar omdat mama het gordijn en de deur had open gedaan.
Terwijl mama mij aan het aankleden was kwam oma binnen.
Naar beneden, bakje koekie (=koffie) voor papa, mama en oma en toen in de auto met mama en oma. Ik was wel benieuwd waar we heen zouden gaan.

Eigenlijk zaten we net in de auto toen we er al weer waren. Auto uit en staan wachten op de stoep met een heleboel andere kinderen.

En ja hoor, daar waren ze, Sinterklaas en een heleboel zwarte pieten. Ik vond het allemaal wel leuk om naar te kijken, niet eng maar ook niet erg lachuh ofzo ... gewoon redelijk normaal.

Op een gegeven moment kwam er weer een zwarte piet naar mij toe om mij wat pepernoten te geven, HA dat vond ik wel leuk, die kende ik nog wel van vorige week ... lekker !!


Toen gingen ze weer door, dus wij ook weer de auto in en achter Sint en Piet aan. Een stuk verderop nog even staan kijken naar Sint en de pieten en toen weer naar huis.

Morgen zie ik Sint weer ... dan komt ie bij mama d'r werk... misschien krijg ik dan ook wel een cadeautje.

Thuis gekomen, even in bedje gelegen, maar ja, ik was zo laat wakker geworden dat ik helemaal niet moe was eigenlijk. Heb dus een uurtje liggen spelen en toen kwam oma mij weer halen.

Weer aankleden en even naar papa in de studio waar ik even in papa's stoel heb gezeten om te kijken naar papa's werk.

Eigenlijk wilde ik ook nog wel weer even drummen (dat kan ik heel goed ... zal mama nog wel eens laten zien in een filmpje), maar dat kon niet, er zat iemand anders achter het drumstel.


Dus de auto in en bij de Prenatal weer eruit. Wandjes kopen... mama wilde ze me even aanpassen maar daar had ik echt geen trek in. Dus ik wegrennen....... wat een leuke dingen hebben ze daar zeg, in die Prenatal.

Uiteindelijk zijn we met wandjes EN een puzzel (die ik niet meer los wilde laten) weer de auto in gegaan. Op naar opa en oma.


Daar heb ik lekker gespeeld terwijl mama een bakfiets voor mij aan het kopen was !! Mama denkt dat ik dat erg leuk ga vinden. In zo'n bak en dan lekker om me heen kijken...
Lijkt mij ook wel leuk, maar ik moet het eerst nog maar even zien.


Mama zegt dat als het lekker weer is dat we dan op visite gaan bij Bram, die woont namelijk niet zo heeeeel ver weg.

Iets later kwam opa ook thuis en na het eten hebben we samen een boekje gelezen op de bank.

Heb trouwens ook nog een okiekee meegenomen naar huis. Eerst vond ik 'm een beetje eng maar toen ik zag dat mama de okiekee kusjes ging geven vond ik het ook wel leuk. De okiekee maakt een geluidje als je op z'n buik drukt en dat heb ik dus de hele weg naar huis gedaan... was mama iets minder blij mee....
Ik kan die okiekee nu eigenlijk nergens meer vinden... dat is raar.

vrijdag 23 november 2007

woensdag 21 november 2007

dinsdag 20 november 2007

Alies Valerie Clements

Het werd wel tijd voor een medestander voor die kleine Mika ... en hier is ze dan. De tweede dame in de nieuwe generatie... maandag 19-11 geboren.

zondag 18 november 2007

Papa leert mij opruimen

En eigenlijk is dat best leuk ...... opruimen.










zaterdag 17 november 2007

Sinterklaas

Hij is er weer !!

Vorige week had ik hem al gezien bij het tuincentrum .... maar dat was maar een pop zei mama.

Vandaag kwam ie dan echt aan in Nederland en toevallig kwam ie ook naar Hoofddorp vandaag ... Heel toevallig aangezien Max met z'n papa en mama in Hoofddorp woont, wat een mazzel he ?

Dus mama en ik op naar Hoofddorp. Er waren een heleboel mensen en ook een heleboel Zwarte Pieten.

Ik had wel eens een Zwarte Piet op TV gezien en toen vond ik 'm eigenlijk een beetje eng, maar zo in het echt van een afstandje viel het best wel mee. Ik deed gewoon net of ik ze niet zag en dan deden zij ook of ze mij niet zagen.

Het was best koud en dus ook best heel druk. Eigenlijk een beetje te druk. ZO druk dat ik eigenlijk helemaal geen Sinterklaas heb gezien. Ja, nou ja, de Sinterklaas die op het vlaggetje stond dat ik van Liesbeth kreeg ... maar meer ook niet.


Er kwam op een gegeven moment wel een Zwarte Piet naar me toe om pepernoten te geven.
Die zijn lekker !!
Ik stopte er meteen 1 in m'n mond, maar mama haalde 'm er weer uit omdat ze 'm te groot vond. Dus kreeg ik een halve ... iets minder lekker als een hele, maar toch ook wel lekker.




Omdat we dus niks konden zien en het best wel koud was zijn we naar Max z'n huis gegaan. En dat was veel leuker. Daar hebben Max en ik lekker gespeeld met Max z'n speelgoed en hebben we samen piano gespeeld.
Leuk hoor, dat ik een vriendje heb die ook muzikaal is...



Max is natuurlijk wel pas 1 jaar ... dat is natuurlijk nog wel klein, ik ben ten slotte al bijna 2. Maar toch vond ik Max wel heel lief, zo lief dat ik toen we weg gingen Max een dikke kus heb gegeven.


Oh ... en dat ik Sinterklaas niet gezien heb vind ik niet zo erg. Mama vertelde me net dat aanstaande zaterdag Sinterklaas hier in Nieuwveen komt, dus dan gaan we ook even kijken.
En zondag komt ie in Oegstgeest, speciaal voor mama d'r werk en dan gaan we ook kijken ...

Wat heeft die Sinterklaas het druk he??

donderdag 15 november 2007

Show must go on

Gisteravond was ik best wel een beetje moe, maar toch ben ik niet meteen gaan slapen.

Eerst wilde ik nog even zingen ... en dus, ondanks dat ik de hik had heb ik even een paar minuten een concertje weggegeven door de babyfoon.... hier volgt een klein stukje (de rest ging gewoon zo door).




maandag 12 november 2007

In de kist

Vanavond begon ik ineens heel hard al m'n speelgoed uit de kist te gooien.

Leek me namelijk wel heel erg leuk om IN de kist te gaan zitten.

Lukte me natuurlijk niet alleen, had wel wat hulp van mama nodig maar toen ik er eenmaal inzat kon ik het in m'n eentje af.

Eruit ging ook niet helemaal alleen, het scheelde niet veel, maar had toch wat hulp nodig.

Daarna moest ik van papa ale het speelgoed zelf weer terug in de kist doen. In het begin wilde ik dat niet, maar later vond ik het toch wel leuk....


zondag 11 november 2007

Opa's verjaardag

Vandaag was opa jarig.
Was natuurlijk weer erg leuk, bijna al mijn neefjes waren er. Alleen Bram ontbrak.

Opa had de hele woonkamer voor ons gereserveerd, dit was dan ons speel-domein. Beetje jammer alleen dat het speelgoed in het domein van de volwassenen lag, dus moesten we alsnog onze "space" verlaten.



Bumba was er ook, dus daar hebben we even met z'n allen naar zitten kijken. Totdat tante Sasha eigenlijk vond dat dit niet zo leuk was... dat we met z'n allen voor de TV zaten. Nou ik vond het niet erg eigenlijk. TV dus weer uit.

Maar wat wist tante Sasha niet ... dat Valentijn toch wel erg technisch is.
Die is op wat knopjes op de draagbare DVD-speler gaan drukken en TADA, daar was Bumba weer. Hebben we natuurlijk niet te hard geroepen, we zijn gewoon met z'n 3en stilletjes gaan staan kijken in een hoekje...

Natuurlijk hebben we ook veel gespeeld. Vooral met Ben heb ik lekker gek gedaan. Op de poef gekropen en ook met Ome Henk gedold. Lachuh.

Opa had ook van iemand een kaart gekregen en als je die open deed kwam er een muziekje uit en zag je lampjes knipperen. Dat vond ik wel heel erg mooi.

Heb een heleboel keer die kaart open en dicht gedaan ... geweldig.

Mika vond het ook heel leuk. Die was eerst een beetje aan het huilen, maar toen ze die kaart zag moest ze gelukkig toch weer lachen.


zondag 4 november 2007

Amstelpark met Benjamin

Vandaag was het soort van feest. Mama en ik hadden afgesproken met Benjamin en zijn mama om om 10.30 uur naar het Amstelpark te gaan.

Ik was de afspraak een beetje vergeten en dus was ik om 09.00 uur nog lekker aan het slapen. Mama moest mij dus wakker maken en voor een badje was dus even geen tijd.

Op naar het Amstelpark.

Eerst hebben de mama's een kopje koffie/thee gedronken en een stukje appelgebak gegeten. Ik mocht ook wel een stukje, maar dat wilde ik niet. Het koekje wat bij de koffie zat was wel lekker, dus die heb ik voor de helft opgegeten. De andere helft heb ik aan de kip gegeven die binnen rondliep. Eerlijk delen.

Daarna zijn we buiten gaan lopen... sjees dat was leuk, allemaal leuke dingen.

Eerst een heel end achter m'n eigen wagen gelopen en die vooruit geduwd. Toen zag ik in de verte een plas regenwater...... dus ik daarheen..... en stampen, LEUK !

Maar wat er toen gebeurde was minder leuk. Nou, eigenlijk weet ik niet precies wat er gebeurde ... ik lag gewoon ineens op de grond...... midden in de plas.

Broek nat, jas nat en huilen natuurlijk.


Maar echt, ik heb geen idee wat er gebeurde, ik heb wel een flinke buil op m'n hoofd, dus die zal ik wel gestoten hebben .... gelukkig was het snel over en konden we verder naar de glijbaantjes.




Dat was natuurlijk ook erg leuk. Benjamin en ik klommen op de glijbanen en de mama's zorgde er dan voor dat we niet heel hard naar beneden vielen.

Opeens wilden de mama's weer verder lopen, maar ik dus eigenlijk niet, dus ik bleef een beetje dralen en NEE NEE roepen. Totdat ik zag waar ze heen gingen... EENDJES !

Een heleboel eendjes, ganzen, kippen en hanen bij elkaar. Er liep zelfs een pauw tussen.
En omdat een meneer ze net eten had gegeven bleven ze ook allemaal staan eten en rende ze pas weg als ik heeeeeeel dichtbij was.



Nou, daarna zijn we dus weer even terug gegaan naar het restaurant-ding voor nog een kopje thee. Wij kregen ook lekker wat drinken en mama had krentebollen bij zich .... hmmmmm lekker. Die hebben we lekker opgepeuseld en daarna zijn we samen gaan rennen / kruipen en op de tafels drummen (zo hard dat andere mensen maar weg gingen, die vonden het teveel lawaai).



Toen gingen we weer naar huis want we waren allemaal best wel moe. Dus toen we thuis kwamen ben ik lekker naar bedje gegaan.

Maar het was wel erg gezellig weer !


zaterdag 3 november 2007

Carwash


Voordat mama en ik even boodschappen gingen doen in Uithoorn moesten we even tanken.
Bij het tankstation waar we waren was ook een autowas-gebeuren.

Mama heeft natuurlijk een nieuwe auto en daar zal al vogelpoep op ... en dat kan natuurlijk niet.
Daarbij had mama gedacht dat ik dat wel leuk zou vinden, zo'n autowasserette. Dus gingen we erin.

Normaal gesproken stap je uit, doe je een kaartje in een apparaat en wordt je auto gewassen. Mama wilde mij natuurlijk niet alleen in de auto laten zitten terwijl zij buiten stond, dus liep de mevrouw van het tankstation mee om het kaartje in het apparaat te doen terwijl mama en ik in de auto zaten.

Nou, zo leuk vond ik het dus eigenlijk helemaal niet. Vond het ook niet eng, maar zeker ook niet lachen.

Ik heb gewoon heel vaak en heel hard KLAAR geroepen in de hoop dat het afgelopen zou zijn, maar volgens mij hielp dat niet echt...

vrijdag 2 november 2007

Tuincentrum

Eigenlijk hadden mama en ik vanmiddag met Max en z'n mama afgesproken, maar dat ging niet door.
Dus zijn we vanmiddag, nadat we met papa in Almere een auto hadden opgehaald en ik even had geslapen, naar het tuincentrum geweest.

Volgens mama zouden daar veel leuke lampjes en lichtjes zijn omdat kerst eraan zit te komen.
Nou inderdaad, er was heel veel te zien.

Meteen in het begin van het tuincentrum was een soort heuveltje met allemaal kerstmannen erop. Er werd muziek gedraaid en de kerstmannen bewogen wat. Heel leuk om naar te kijken.

Even verderop waren allemaal hele grote kerstballen in allemaal verschillende kleuren, ook heel leuk.

Oh, en die kerst-cowboy hoed ... die ging mama voor papa kopen voor als ie op moet treden. Zaten hele leuke lampjes in, dus die vond ik wel mooi, even opzetten en toen op de grond gooien.

En toen ........... toen kwamen we een meneer tegen. Nou ja, het was volgens mij niet een echte meneer, maar toch vond ik 'm wel een beetje eng. Hij praatte namelijk wel en zei dat hij het normaal niet zo leuk vond dat de kerstspullen er al stonden als hij nog in het land was, maar dat ze het bij Intratuin zo mooi hadden neergezet dat hij het niet erg meer vond...

Hmmm, beetje raar, ik moest dus wel een beetje bij mama in de buurt blijven en ik wilde niet dat mama te dichtbij ging met de winkelwagen.

Gelukkig gingen we redelijk snel weer verder en kwamen we bij de echt leuke dingen. Allemaal beestjes. Vogels en eekhoorns, cavia's en konijen en natuurlijk vissen. Daar hebben we wel een tijdje staan kijken.

En daarna had ik niet zo'n zin meer eigenlijk en mama ook niet volgens mij. De rest van de winkel zijn we wel redelijk snel doorgegaan. Wel mooi al die lampjes, dat wel.