vrijdag 10 augustus 2007

Amstelpark en pannekoeken


Vandaag was ik met mijn oma's en mama even in het Amstelpark. Wat is het daar leuk !

We hebben zeker niet het hele park gezien, maar eigenlijk alleen maar het gedeelte met de bewegende apparaten.

Terwijl oma's en mama op het terras een colaatje aan het drinken waren heb ik me vermaakt in de verschillende apparaten.

Het paartie was natuurlijk heel leuk, maar ja, ik ben een echt jongetje, dus vond ik de autoe het allerleukst. Helemaal toen mama er een muntje in gooide ... toen ging ie bewegen. Moest me wel even goed vasthouden, maar het was wel lachuh !



Een eigenlijk vond ik dus wel dat dit MIJN auto was. Toen ik even bij mama op schoot zat en er een ander kindje (een meisje nog wel) bij mijn auto ging rondhangen moest ik daar natuurlijk even iets aan doen.

Ik kan natuurlijk nog niet praten dus ik kon haar niet op een beschaafde manier uitleggen dat dat dus MIJN auto was. Dus rende ik gewoon heel hard naar d'r toen en riep ik neh neh neh.


Maar toen er later ook nog een jongetje in mijn auto ging zitten wist ik niets anders meer te verzinnen dan te beginnen met huilen.

Na het Amstelpark zijn we ook nog naar een pannekoekenboerderij in het Amsterdamse bos geweest. Opa kwam daar ook naar toe, dus dat was heel gezellig.


En wat zag mama ..... ??

OLE OLE OLE OLE !!! Daar komt een tandje, daar komt een tandje !

M'n derde tandje is in aantocht. Eindelijk. Mama kan nog geen bewijs leveren, maar dat komt vast nog wel. En misschien zijn er nog meer tandjes aan het doorkomen... zou zomaar kunnen natuurlijk.

Mama had natuurlijk even goed op moeten letten toen opa raar ging doen op de terugweg naar de autoe en ik heel hard moest lachen ... gemiste kans.

maandag 6 augustus 2007

Zwembadje

Heerlijk in het zwembadje gespeeld en geklooid.


woensdag 1 augustus 2007

Dansend op z'n knietjes ziet Timmy een paard !


Inhaalslag

Nou, het duurde even, maar daar ben ik weer. Vakantie is voorbij en dus is het blogging-seizoen weer begonnen.
Om even een korte blik te geven van de laatste paar dagen een foto-impressie:

Vrijdag 27/07

Op visite bij Max. Eerst in de tuin met Bram en de bal gespeeld en daarna samen met Max Bumba kijken. Ik op de bank, Max op grond...






Zaterdag 28/07
Met Peavey op bed klooien. Peavey is ziek en mag dus sinds kort op bed slapen, hartstikke lachuh vind ik dat (natuurlijk niet dat ie ziek is, maar wel dat ie op bed mag)...




Zondag 29/07

Met Benjamin in het Amstelpark. Ondanks dat we elkaar niet zo heeeel vaak zien zijn we toch wel erg dikke matjes en begrijpen we elkaar hartstikke goed.





Maandag 30/07
Papa-dag.
Papa doet me in bad en ik eet schuim...




Woensdag 01/08

Compromis van mama, ik word gevoerd met het "echte" eten (zodat ik niet alleen de lekkere dingen eruit pik) en mag dan zelf m'n toetje eten en dan is dit het resultaat.